S'inaugura el Foodback, un centre pioner en aprofitament alimentari
És un projecte pioner de bioeconomia circular que té com a objectiu incrementar l'aprofitament de fruites i hortalisses no comercialitzables, però que són aptes per al consum humà.
És un projecte pioner de bioeconomia circular que té com a objectiu incrementar l'aprofitament de fruites i hortalisses no comercialitzables, però que són aptes per al consum humà.
L'esdeveniment se celebrarà del 5 al 7 d'abril a Berlín Arrenca la nova edició de Fruit Logistica i Mercabarna i el gremi de majoristes AGEM tornen a participar en un dels esdeveniments més importants del sector hortofructícola a Europa.
Durant la jornada s’exposen les tendències més actuals per a la primavera, el dia de la mare i Sant Jordi.
Del 4 al 7 d'abril tindrà lloc el Saló Alimentaria, la fira biennal d'alimentació i begudes que se celebra a Barcelona. Una vegada més, Mercabarna hi participarà amb un espai des d'on es volen presentar els projectes que està impulsant actualment en matèria d'alimentació sostenible, garantia de proveïment d'aliments frescos i lluita contra el malbaratament de residus.
A través de la Creu Roja, Mercabarna, els gremis majoristes del recinte i els gremis de peixaters i fruiters impulsen aquesta iniciativa per fer front a la crisi humanitària.
Amb aquesta infraestructura es vol incrementar l'aprofitament de fruites i hortalisses no comercialitzables, però que són aptes per al consum humà.
El 27 de març es presentaran les tendències florals per a la campanya de primavera, Sant Jordi i el Dia de la mare.
Amb una tirada de 135.000 unitats, el segell mostra un primer pla de les caixes que omplen de color els llocs dels mercats.
Durant el mes de març, tindran lloc sessions gratuïtes presencials i online adreçades a les empreses de la Unitat Alimentària.
L’informe conclou que el model agroalimentari ha de digitalitzar-se, escurçar els cicles de cultiu i comercialització i rebre professionals que incorporin nous coneixements a la pràctica diària.