Espanya, en primera línia del sector Food Tech
3a Jornada de la Universitat d’Estiu de Mercabarna, centrada en l’alimentació sostenible.
3a Jornada de la Universitat d’Estiu de Mercabarna, centrada en l’alimentació sostenible.
Durant aquesta primera jornada tots els ponents han coincidit en què per aconseguir un sistema alimentari més sostenible cal que tots els agents de la cadena alimentària treballin de forma conjunta i coordinada, amb el suport de les administracions i la societat.
Uns 600 nens aprendran a menjar sa jugant, en un nou format del campus adaptat a la situació sanitària.
El projecte ha consistit en una prova pilot en què un robot autònom exerceix tasques de desinfecció per combatre la contaminació biològica (inclòs el Covid-19) en un dels espais de manipulació d'aliments més grans de país.
El 8 i 9 de juliol es presentarà el Biomarket davant el públic professional assistent.
Del 29 de juny a l’1 de juliol, els treballadors i treballadores d’empreses de Mercabarna que ho desitgin podran realitzar un test ràpid d'antígens de forma gratuïta.
Recentment s'han instal·lat nous panells a l'edifici d'oficines de la zona comercial.
Inscriu-te de forma gratuïta a les ponències sobre alimentació sostenible, malbaratament alimentari, economia circular i innovació.
El nou equipament té una situació estratègica i unes instal·lacions específiques per augmentar la recuperació i donació d'aliments.
Es concediran tres premis de 5.000€ per a les millors iniciatives liderades pel sector privat, empreses emergents i el tercer sector.