La decoració nadalenca pren molta força després del trist Nadal de 2020

Mercabarna-flor ha presentat les tendències d’aquest Nadal a 2.000 floristes

Avui, diumenge, 14 de novembre, Mercabarna-flor ha presentat les últimes tendències en decoració per a aquest Nadal, davant d'uns 2.000 floristes i decoradors de tota Espanya, en la 37ena edició de les Mercademostracions.

Més informació sobre La decoració nadalenca pren molta força després del  trist Nadal de 2020

Unes 1.000 persones han celebrat el 50è aniversari del trasllat del Born a Mercabarna

Aquest matí, Mercabarna ha reunit 1.000 persones en una diada festiva per commemorar el 50è Aniversari del trasllat del Mercat Central del Fruites i Hortalisses de l'antic mercat del Born a Mercabarna, al 1971. L'acte, organitzat per Mercabarna i l'Associació d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM), ha congregat majoristes, detallistes i treballadors del mercat que han participat acompanyats de les seves famílies.

Més informació sobre Unes 1.000 persones han celebrat el 50è aniversari del trasllat del Born a Mercabarna

Mercabarna vol obrir noves rutes per arribar a més els racons d'Europa i el nord d’Àfrica

Mercabarna, l'Associació d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) i el Port de Barcelona participaran junts, un any més, a Fruit Attraction, la fira hortofructícola més important d'Espanya i la segona d'Europa, que se celebra a Madrid, del 5 al 7 d'octubre. A més, tretze empreses majoristes del gran mercat dedicades a la importació i exportació de fruites i hortalisses tindran espai propi al certamen.

Més informació sobre Mercabarna vol obrir noves rutes per arribar a més els racons d'Europa i el nord d’Àfrica

Mercabarna presenta el Biomarket a Organic Food Iberia

Mercabarna presentarà el Biomarket a Organic Food Iberia, la fira agroalimentària de productes ecològics, que reuneix el sector de la producció, la distribució i la indústria d'Espanya i Portugal i que, enguany, se celebra els dies 8 i 9 de setembre a Madrid.

Més informació sobre Mercabarna presenta el Biomarket a Organic Food Iberia

Més informació sobre