Mercabarna-flor preveu un Sant Jordi de 3 dies

"Aquest Sant Jordi durarà 3 dies. Començarà divendres i agafarà el seu màxim esplendor diumenge, segons les previsions de Mercabarna-flor. Les comandes que estan rebent majoristes i floristes fan preveure un Sant Jordi multitudinari a Catalunya, amb uns 6.000.000 roses venudes, igual que l'any passat".

Més informació sobre Mercabarna-flor preveu un Sant Jordi de 3 dies

Mercabarna-flor presenta les noves tendències de primavera i el Dia de la Mare

Diumenge, 26 de març, Mercabarna-flor reunirà uns 600 professionals a la seva Festa de Primavera. Floristes, decoradors i interioristes es donaran cita al mercat per conèixer les noves tendències en composicions florals de primavera, així com també per al Dia de la Mare i la festivitat de Sant Jordi.

Més informació sobre Mercabarna-flor presenta les noves tendències  de primavera i el Dia de la Mare

Transgourmet construirà un cash&carry a Mercabarna adreçat als restauradors

Mercabarna disposarà d'un nou Gros Mercat després que hagi adjudicat a l'empresa de distribució Transgourmet Ibèrica, propietat del grup suís Transgourmet, la construcció i gestió d'un cash&carry per donar servei dins del mateix recinte als professionals del sector de l'hostaleria.

Més informació sobre Transgourmet construirà un cash&carry a Mercabarna adreçat als restauradors

Àmplia representació d’empreses del gran mercat a la fira Fruit Logistica de Berlín

El sector hortofructícola de Mercabarna registra la xifra de comercialització més alta de la seva història gràcies a l’exportació, el 2022

El 2022, el conjunt d'empreses del sector de fruites i hortalisses de Mercabarna ha comercialitzat 2.245.045 tones d'aquests productes. Això suposa un increment del volum de vendes de l'11% respecte al 2021 i un 3% més que al 2019, abans de la pandèmia.

Més informació sobre Àmplia representació d’empreses del gran mercat a la fira Fruit Logistica de Berlín

Mercabarna esdevindrà la planta fotovoltaica d’autoconsum en coberta més gran de la Península Ibèrica

Mercabarna esdevindrà la planta fotovoltaica d'autoconsum en coberta més gran de la Península Ibèrica, gràcies a un acord entre Mercabarna i les associacions de majoristes situades al polígon alimentari per instal·lar plaques fotovoltaiques dins del programa MESBarcelona, impulsat per l'Ajuntament de Barcelona. Aquesta es desenvoluparà en el marc d'un pla que s'executarà per fases i que suposarà una inversió públic-privada de 12 milions d'euros, una superfície de 360.000 m2 i una potència instal·lada de 18 MWp.

Més informació sobre Mercabarna esdevindrà la planta fotovoltaica d’autoconsum en coberta més gran de la Península Ibèrica

El 78% dels espanyols vol cuidar-se

Alimentació Saludable, tema de la 4a Universitat d’Estiu de Mercabarna

Mercabarna va tancar ahir a la tarda la 4ª Universitat d'Estiu, dedicada enguany a l'Alimentació Saludable.

Més informació sobre El 78% dels espanyols vol cuidar-se