Mercabarna s’obre als ciutadans a través d’un tour virtual de 20 Km

Mercabarna és el primer mercat majorista d’Europa amb tour virtual

Aquest tour permetrà als visitants virtuals endinsar-se en el Mercat Central de Fruites i Hortalisses; el Mercat Central del Peix; Mercabarna-flor; la Zona comercial, que disposa de tots els serveis d'una gran ciutat; o els seus carrers, amb gran moviment de camions i tota mena de càrrega.

Més informació sobre Mercabarna s’obre als ciutadans a través d’un tour virtual de 20 Km

Mercabarna amplia a l’agost el campus d’estiu per a infants vulnerables per la manca de casals gratuïts

Hi participen 537 nens i nenes amb un pressupost de 22.500 €

Mercabarna organitza per tercer any consecutiu el Campus d'estiu per a nens i nenes amb risc d'exclusió social, 'Refresca't amb 5 al dia'. En aquest campus, que té lloc l'última setmana del mes de juny, tot el mes de juliol i les dues primeres setmanes d'agost, hi participen 537 nens provinents d'entitats d'acció social de Barcelona i d'alguns municipis de la seva àrea metropolitana.

Més informació sobre Mercabarna amplia a l’agost el campus d’estiu per a infants vulnerables per la manca de casals gratuïts

Mercabarna publica la 1a Memòria de Sostenibilitat

Per garantir i augmentar la sostenibilitat econòmica, ambiental i social

Mercabarna ha donat un pas més enllà en el seu compromís social amb l'elaboració de la primera memòria de sostenibilitat, elaborada seguint els estàndards del Global Reporting Initiative (GRI), institució internacional de referència que determina com s'ha d'analitzar el impacte de Responsabilitat Social Corporativa en institucions, entitats i empreses.

Més informació sobre Mercabarna publica la 1a Memòria de Sostenibilitat

“Espanya ha perdut la Dieta Mediterrània”

Avui s’ha inaugurat la 1a Universitat d’Estiu de Mercabarna, centrada en La sostenibilitat a la cadena agroalimentària

Sota el lema 'La sostenibilitat a la cadena agroalimentària', els diferents ponents han tractat sobre les tendències i els principals reptes del sector agroalimentari.

Més informació sobre “Espanya ha perdut la Dieta Mediterrània”

Mercabarna s’adhereix al programa Incorpora de ”la Caixa” i organitzarà formacions que millorin l'ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social

Mercabarna es marca com a objectiu l'organització de formacions que millorin les possibilitats de contractació de col·lectius vulnerables.

Mercabarna i l'Obra Social "la Caixa" han signat un conveni de col·laboració per fomentar la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social a través del programa Incorpora, promogut per l'entitat financera.

Més informació sobre Mercabarna s’adhereix al programa Incorpora de ”la Caixa” i organitzarà formacions que millorin l'ocupabilitat de persones en risc d’exclusió social

Mercabarna inaugura l’Aula del Fresc

El Mercat vol consolidar-se com a centre de referència en la formació de professionals de producte fresc

Mercabarna ha inaugurat la nova Aula del Fresc a les seves instal·lacions amb l'objectiu de consolidar-se com el centre de referència a Catalunya en la formació de professionals vinculats al comerç i l'elaboració d'aliments frescos. 

Més informació sobre Mercabarna inaugura l’Aula del Fresc

Aquest Sant Jordi es superaran els 7 milions de roses venudes

Els majoristes de Mercabarna es mostren optimistes respecte a les previsions: més de 7 milions de roses, un 20% més que l’any passat

Mercabarna-flor ha presentat avui les previsions de comercialització de roses per Sant Jordi, en un acte presidit pel regidor d'Empresa, Turisme, Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona i President de Mercabarna, Agustí Colom, acompanyat pel President de l'Associació d'Empresaris i Majoristes de Mercabarna-flor, Miquel Batlle i el Director General de Mercabarna, Josep Tejedo.

Més informació sobre Aquest Sant Jordi es superaran els 7 milions de roses venudes

Mercabarna organitza el Congrés Mundial de Mercats a Barcelona

Experts de tot el món debatran sobre l’eficiència i responsabilitat dels mercats

Del 16 al 18 d'abril, Mercabarna celebrarà el Congrés de la Unió Mundial de Mercats Majoristes (World Union of Wholesale Markets-WUWM), que integra els principals mercats majoristes i detallistes de tot el món, a la seu d'Alimentaria i coincidint amb aquesta fira internacional. L'esdeveniment reunirà uns 250 directius de mercats i professionals de l'alimentació de 26 països. D'aquesta manera Barcelona es convertirà durant una setmana en la capital mundial de l'alimentació.

Més informació sobre Mercabarna organitza el Congrés Mundial de Mercats a Barcelona