Mercabarna aposta per la tecnologia 5G per a prevenir accidents laborals amb vehicles industrials

Avui s’ha provat a Mercabarna el pilot ‘5G Anti Collision’, un sistema d’alerta basat en 5G i altres tecnologies digitals avançades per a millorar la seguretat viària al recinte

Avui Mercabarna ha realitzat amb èxit una prova pilot d'un sistema d'alerta que permetrà millorar la seguretat viària en el futur. Aquest test ha permès, gràcies a l'ús de xarxes 5G i a la fusió de diferents tecnologies de comunicació i localització avançades, realitzar el seguiment de dos vehicles -en aquest cas un carretó elevador i una bicicleta- que seguien una trajectòria de col·lisió entre ells i emetre un senyal d'avís per a evitar el xoc.

Més informació sobre Mercabarna aposta per la tecnologia 5G per a prevenir accidents laborals amb vehicles industrials

Mercabarna comença amb test massius a 7.500 treballadors

Foment del Treball, Mercabarna, l'Associació d'Empreses de Mercabarna (ASSOCOME) i MyCovidTest col·laboren per apropar els tests a les 700 empreses de el gran mercat.

Foment del Treball, Mercabarna, l'Associació d'Empreses de Mercabarna (Assocome) i el hub de laboratoris MyCovidTest inicien a partir d'avui una campanya massiva per apropar els tests del Covid als 7.500 treballadors d'un dels mercats majoristes més importants d'Europa. 

Més informació sobre Mercabarna comença amb test massius a 7.500 treballadors

Mercabarna i AGEM imparteixen hàbits saludables entre els escolars catalans durant la crisi sanitària

L’augment del risc de sobrepès entre els nens, durant la Covid-19, principal preocupació del programa educatiu

La situació d'alerta sanitària actual fa més necessari que mai mantenir una dieta saludable. Per això, Mercabarna i l'AGEM (Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província) han re-formulat el programa educatiu '5 al dia' per adaptar-lo a les necessitats del moment i l'han traslladat a les escoles, en comptes de realitzar-lo a Mercabarna com es feia fins ara, per evitar el desplaçament dels nens i nenes i disminuir, així, el risc de contagi.

Més informació sobre Mercabarna i AGEM imparteixen hàbits saludables entre els escolars catalans durant la crisi sanitària

Jordi Valls, nou director general de Mercabarna

Succeeix Josep Tejedo al capdavant de la gestió del mercat majorista

El Consell d'Administració de Mercabarna -format per representants dels diferents grups municipals de l'Ajuntament de Barcelona, l'empresa pública nacional Mercasa i la Generalitat de Catalunya- ha designat avui per consens Jordi Valls Riera com a nou director general de Mercabarna substituint Josep Tejedo, que ha estat liderant la gestió de l'entitat durant els darrers 8 anys (març 2012-setembre 2020).

Més informació sobre Jordi Valls, nou director general de Mercabarna

Mercabarna obté el certificat AENOR per prevenir els delictes penals de representants o treballadors

Mercabarna ha obtingut el certificat del seu sistema de Compliance penal, per tal de poder complir amb els requisits de l'article 31bis del Codi penal. Aquest article preveu la possibilitat que les empreses puguin dotar-se d'una sèrie de procediments per prevenir els delictes que puguin cometre els seus representants o treballadors en l'exercici de la seva activitat.

Més informació sobre Mercabarna obté el certificat AENOR per prevenir els delictes penals de representants o treballadors

El campus d’estiu de Mercabarna per a infants vulnerables es trasllada als casals

Avui comença el campus d'estiu de Mercabarna on prop de 500 nens aprendran a menjar sa i a no malbaratar en un nou format del campus adaptat a la situació sanitària

L'actual crisi sanitària desaconsella les visites de grups d'infants a Mercabarna davant la dificultat de poder mantenir la distància de seguretat. Malgrat el contratemps, Mercabarna continua realitzant el campus d'estiu 'Refresca't amb 5 al dia' per a nens i nenes en situació de vulnerabilitat, com porta fent de des de 2016.

Més informació sobre El campus d’estiu de Mercabarna per a infants vulnerables es trasllada als casals