Premis 'Mercabarna Innova'

premis-mercabarna-innova-2018

Els guardons 'Mercabarna Innova' es van crear al 2015 amb l'objectiu de potenciar i reconèixer les àrees de recerca i d'innovació de les empreses ubicades a la Unitat Alimentària. Des de la concepció que innovar és un factor clau per diferenciar-se i ser competitiu al mercat, Mercabarna posa en marxa aquesta iniciativa que premia el desenvolupament, l'evolució i el risc. 

Edició 2018

  • L’entrega de premis serà el proper dimecres 14 de novembre a les 10.30 h.

Es reconeixeran els tres millors projectes que hagin aplicat innovacions relacionades amb productesprocessosnous models de negocimobilitat i sostenibilitat, i serveis al client. Els projectes hauran d'haver estat aplicats al mercat al 2017.  

  • El següent jurat és l’encarregat d’escollir els guardonats: 

Anna Gras, directora de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona (ESAB) - UPC.

Jaume Llopis, professor d'IESE Business School.

Josep Maria Monfort, director general d'IRTA.

Josep Miquel Piqué, president de La Salle Technova i president de la Asociación Internacional de Parques Científicos y Áreas de Innovación (IASP).

Miquel Martí, CEO de Barcelona Tech City.

Toni Valls, director general d'Alimentaria Exhibitions.

Consulta les bases dels premis “Mercabarna Innova”


Projectes guanyadors 2015 i 2016

En la primera edició, els 'Mercabarna Innova' van distingir els projectes de Fruit Friends i Laumont, que van presentar una barreta de fruites semideshidratades i una App de bolets per a xefs respectivament. 

En la segona edició els projectes guanyadors van ser la varietat de tomàquet Monterrosa, de Grup Gavà; els sucs The Juice Lovers de Talls i més i la trajectòria de la cooperativa agrícola Hortec.