Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona

Pròxima missió comercial: Fruit Attraction (6-8 de febrer de 2019, Berlín) 

El Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona està organitzant trobades entre empreses de la Unitat Alimentària de fruites i hortalisses i compradors i importadors internacionals. 

Més informació


El Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona és un servei de Mercabarna que pretén estimular la creació de sinergies entre les empreses del sector per tirar endavant projectes estratègics en els àmbits de l'exportació, el foodservice, el retail i la logística. 

  • Exportació i logística: A través del clúster Mercabarna Export, es realitzen estudis i missions comercials a països de tot el món per potenciar la vessant exportadora de les empreses del recinte.
  • Foodservice i trade: Accions i jornades pensades per conèixer les formes de treballar i necessitats de proveïment de les empreses del sector de la restauració, de distribució i cadenes de supermercats.
  • Innovació: Es realitzen accions per incrementar la competitivitat del teixit empresarial de Mercabarna a través de la innovació. Al mateix temps, es fomenta que aquest polígon alimentari esdevingui un indret atractiu per a les empreses que s’hi vulguin establir.  

Contacte