Preguntes freqüents

Els particulars poden comprar a Mercabarna?

No. Mercabarna és un centre majorista dirigit únicament i exclusivament als professionals. Poden comprar-hi empreses dedicades al comerç, la distribució, la restauració i els serveis dels sectors de fruites i hortalisses; peix i marisc; carn, aviram i caça; flor, planta i complements.

Els productes es comercialitzen en formats a l'engròs i, per tant, no són adients per al comprador particular.

Es necessita algun tipus de carnet especial per poder comprar als mercats?

No. L'únic que li demanaran les empreses de Mercabarna és algun document que acrediti que vostè té un establiment alimentari o dedicat a la restauració, la decoració (si vol comprar flors i plantes), etc. o que necessita el producte per a un ús professional.

Pot un professional del sector HORECO (hoteleria, restauració i col·lectivitats) comprar a Mercabarna?

Sí. El restaurador, com a empresa del sector alimentari que serveix al consumidor final, pot comprar directament a Mercabarna. De fet, a Mercabarna hi ha empreses especialitzades a servir producte fresc a la restauració, en el format i presentació que necessiti (quartes i cinquenes gammes, envasat a mida, etc.).

A Mercabarna hi ha empreses que em puguin portar els productes al meu establiment?

Sí. Hi ha empreses a Mercabarna que ofereixen transport a domicili.

Puc aconseguir un llistat de la totalitat d’empreses ubicades a Mercabarna?

Pot obtenir llistats d'empreses de Mercabarna, a través de l'apartat Cercador d'empreses d'aquest web.

He de pagar per aparcar dins del recinte?

No. A Mercabarna hi ha places d'aparcament gratuïtes pels carrers del recinte. Tot i això, hi ha disponibles dos aparcaments de pagament on qualsevol usuari pot estacionar durant un temps determinat o llogar una plaça. Més informació sobre els aparcaments de pagament.

L'accés a Mercabarna és gratuït?

No. Els accessos a Mercabarna són controlats i per accedir-hi s'ha de pagar un peatge. Aquest sistema garanteix que només entrin al recinte aquelles persones que vénen a desenvolupar una activitat comercial professional, alhora que permet mantenir la seguretat i el control dels vehicles que accedeixen al recinte. Més informació sobre l'accés a Mercabarna.

Puc obtenir les dades de comercialització i preus dels Mercats?

Sí. Mercabarna facilita les xifres de vendes i preus dels diferents productes a través de l'apartat Estadístiques de productes.

Puc visitar Mercabarna?

Des de Mercabarna organitzem diferents tipus de visites, adreçades exclusivament a col·lectius professionals relacionats amb el sector agroalimentari i a escoles d'hostaleria i estudiants d'aquest sector. Més informació sobre les visites a Mercabarna.