Campus d'estiu

Nens i nenes al mercat de fruites i hortalisses de Mercabarna
Taller de brotxetes de fruites al campus d'estiu de Mercabarna

Durant els mesos de juliol i agost, Mercabarna organitza un campus d’estiu adreçat a nens i nenes en risc d’exclusió social, al qual assisteixen prop de 500 infants. 

El campus "Refresca't amb 5 al dia" és una iniciativa solidària que s'adreça a casals i entitats d'acció social. L'activitat està totalment subvencionada per Mercabarna que, a més d'organitzar els tallers, es fa càrrec de les despeses de transport, l'esmorzar i el dinar dels participants. El campus sorgeix d'una prova pilot realitzada al juliol de 2016, on van participar 162 infants en risc d'exclusió social. 

Visita la galeria de fotos al Flickr 

L’objectiu

La finalitat del campus d’estiu és oferir activitats lúdiques per a nens i nenes amb pocs recursos que no poden marxar de vacances amb les seves famílies. Durant els dos mesos que dura l'activitat han participat 500 infants de 6 a 13 anys procedents de casals d’estiu de Barcelona i província. 

Campus d'estiu 5 al dia amb fruites i hortalisses a Mercabarna

Les activitats 

Els participants aprenen els hàbits de vida saludable a través de tallers i activitats que giren entorn l’alimentació equilibrada, el consum de cinc ràcions diàries de fruites i hortalisses i el no-malbaratament d’aliments.

  • Visita al Mercat Central de Fruites i Hortalisses 
  • Tallers de tast per descobrir nous sabors
  • Taller de broquetes de fruites per desenvolupar les destreses de cuina 
  • Jocs en equip per reforçar valors com la solidaritat o l’amistat   

Contacte

  • Cristina Vich Palou Coordinadora del Departament de Responsabilitat Social Corporativa
  • Telèfon: 93 556 34 15 / 93 556 30 00