Arrenca el Curs d'Estiu Mercabarna 2025: Gastronomia amb visió de futur.
La primera jornada del curs ha deixat clar que la gastronomia del futur passa per la col·laboració entre innovació, sostenibilitat i eficiència
La primera jornada del curs ha deixat clar que la gastronomia del futur passa per la col·laboració entre innovació, sostenibilitat i eficiència
Aquest informe reflecteix l’aposta de Mercabarna per treballar conjuntament amb els actors clau de l’ecosistema agroalimentari.
Conferències, tallers i networking per repensar el sector gastronòmic amb criteris de sostenibilitat, eficiència i innovació.
Es reconeix el programa “Canviant vides” per la promoció de la inserció laboral de persones en situació de vulnerabilitat.
Els monogràfics es poden descarregar a la pàgina web.
Setze empreses de Mercabarna mostren les seves novetats a la fira.
Les visites a la Unitat Alimentària han estat de caire institucional i comercial.
És una iniciativa compartida del Gremi de Carnissers de Barcelona, Intermèdia, Barcelona Activa, el Servei Català d'Ocupació i Mercabarna.
La Fira de l'Espàrrec de Gavà i la Festa de Sant Isidre de Viladecans han estat les primeres cites agrícoles.
Del 6 al 8 de maig el recinte Gran Via de Fira de Barcelona acull la fira Seafood, que tindrà una marcada presència d’empreses del recinte.