Universitat d'Estiu

Universitat Mercabarna sostenibilitat agroalimentaria

Del 2 al 6 de juliol de 2018 Mercabarna va organitzar la primera edició de la Universitat d'Estiu, concebuda com un espai de trobada entre empresaris del sector de l'alimentació, professionals, universitaris i equips d’investigació per promoure la transferència de coneixement i el networking.

La temàtica d’aquest any va girar al voltant de la sostenibilitat en la cadena agroalimentària, per aconseguir una alimentació més sostenible. Aquesta primera edició va tenir el suport de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona-UPC i AECOC.  

Què va oferir el programa: 

  • Coneixement actualitzat sobre els reptes del sector agroalimentari. 
  • Visió pràctica de professionals d'empreses del sector. 
  • Intercanvi de coneixements entre pre-professionals i professionals del sector. 
  • Aprenentatge pràctic. 

Llegeix el reportatge sobre la Universitat d’Estiu

Mira el vídeo amb algunes opinions dels assistents

Universitat Mercabarna sobre sostenibilitat i alimentació


Contacte