Formulari Targeta Client Mercabarna-flor

La targeta client de Mercabarna-flor li dona accés a diversos avantatges, com descomptes especials, promocions i informació sobre les activitats que s’organitzen al Mercat.

Per aconseguir-la només cal emplenar el següent formulari on line. També pot adreçar-se als majoristes del Mercat, que li poden facilitar un formulari en paper.

*Els camps són obligatoris

Targeta Client Mercabarna-flor

AVÍS DE TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

Responsable: Mercados de Abastecimientos de Barcelona, S.A. (C/Major de Mercabarna, 76. 08040 Barcelona). 

Finalitat: Gestió de la relació comercial i enviament d’informació sobre l’activitat comercial de Mercabarna-flor.

Legitimació: Consentiment manifestat a través de l'enviament del formulari i acceptació de les condicions establertes en aquest. Interès legítim pel tractament de les dades de contacte i localització dels representants dels clients de Mercabarna-flor (article 6.1.f RGPD i 19 LOPDyGDD). 

Cessions: Es poden produir comunicacions de les dades a les empreses ubicades al Mercabarna-flor. 

Conservació: Durant la vigència de la relació comercial, i fins que l'interessat no tramiti la baixa com a client. Finalitzat aquest termini, les dades es bloquejaran durant el temps necessari per a respondre a eventuals responsabilitats legals. 

Drets: L'interessat té dret a sol·licitar l'accés, rectificació, oposició, supressió i limitació de les seves dades dirigint-se al responsable a través de la direcció de correu mb@mercabarna.cat. En cas de divergències, pot presentar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apd.cat).