L'alimentació saludable, protagonista de la Universitat d'Estiu

Maig 2022

Del 4 al 6 de juliol Mercabarna acollirà la quarta Universitat d'Estiu, que amb els anys s’ha convertit en un punt de trobada del sector agroalimentari i en un nexe entre el món acadèmic i l'empresarial. Aquesta edició recupera el format presencial, tot i que es retransmetran algunes ponències per streaming.

La Universitat d'Estiu de Mercabarna d'enguany tractarà sobre “L’alimentació saludable de la ciutadania” i posarà el focus en la cerca d’estratègies per alimentar a la població de forma segura, saludable i sostenible en un context incert i complex.

La Universitat d'Estiu és gratuïta i té la col·laboració de l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i del Campus de l’Alimentació de la Universitat de Barcelona (UB). A més, els estudiants que estiguin cursant el darrer any de grau o un màster a aquestes universitats, podran convalidar 1,5 crèdits ECTS si assisteixen a totes les jornades.

La Universitat, per dies

El programa de la Universitat d’Estiu tractarà els següents grans temes:

Així mateix, cada tarda s’han organitzat activitats gratuïtes per complementar les ponències: visita a Mercabarna (dilluns 4/07), visita a l’exposició “Menja, Actua, Impacta” de Fundesplai (5/07) i dinar saludable (6/07).

Mira el vídeo resum de l’any passat:

Una de les taules rodones de 2021