Mercabarna, present al Gastronòmic Forum Barcelona

Octubre 2021

Del 18 al 20 d'octubre el recinte de Montjuïc de la Fira de Barcelona acollirà el Gastronomic Forum Barcelona, un dels esdeveniments de referència del sector de la gastronomia.

Mercabarna no faltarà a la cita i hi estarà present amb un ampli estand (B158, pavelló 8), des d'on donarà a conèixer els serveis de la Unitat Alimentària enfocats al sector Horeca i foodservive, així com el Biomarket, el primer mercat majorista d'aliments ecològics.

A més, l'estand es convertirà en un "Juice Bar" de la mà dels alumnes de l'Institut dels Aliments de Barcelona, que elaboraran sucs amb producte del Biomarket.

En el marc de la fira, tindrà lloc el ForumLab Alimentació Sostenible 2021, que es concep com un laboratori d'idees on s'abordaran temes relacionats amb la digitalització, la gestió i el finançament empresarial. Mercabarna hi participarà com a ponent a la taula rodona "Comerç verd i alimentació sostenible", que se celebrarà el dimarts 19 d'octubre a les 13:30h.   

Punt de trobada del sector

Els expositors de la fira van des d'empreses líders del sector foodservice, equipaments, serveis i distribució, fins a petits productors del sector primari i de l'artesania alimentària. A més, al saló hi assistiran els cuiners més prestigiosos, sommeliers i professionals de la gastronomia que impartiran tallers i ponències al voltant del sector alimentari.

  • Si la teva empresa o client vol assistir al Gastronomic Forum Barcelona, posa't en contacte amb comunicacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat per obtenir la teva entrada gratuïta fins el 15 d'octubre. Es tracta d'una entrada unipersonal vàlida del 18 al 20 d'octubre. Les entrades són limitades i només per a empreses de Mercabarna.

Enllaços relacionats

El Biomarket, un dels protagonistes del Gastronomic Forum Barcelona