Mercabarna presenta el Biomarket a la fira Fruit Logistica

Gener 2020

Del 5 al 7 de febrer, el polígon alimentari estarà present al saló berlinès amb AGEM i empreses majoristes del mercat.

El sector hortofructícola de Mercabarna tornarà a participar a la fira Fruit Logistica de Berlín, que tindrà lloc del 5 al 7 de febrer. En aquesta 26ena edició, la Unitat Alimentària de Barcelona assistirà amb el gremi de majoristes AGEM i amb les empreses del recinte Fruites i Hortalisses Flores, Naranjas Torres, Granero Fruits i Prats Fruites, que compartiran estand (pavelló 10.2 B-08).

El Biomarket, que concentrarà empreses majoristes especialitzades en productes ecològics, serà el gran protagonista d'aquest any. Gràcies a aquest mercat, Mercabarna es convertirà en el primer mercat majorista d'aliments bio d'Espanya i donarà resposta a la demanda en augment d'aquests productes. A més, s'incidirà en el potencial exportador de Mercabarna, gràcies a la ubicació estratègica i a la diversitat de productes i serveis que ofereixen les firmes del recinte.

Missió comercial a la fira

La participació a Fruit Logistica també servirà per organitzar reunions B2B entre empreses del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i possibles compradors i importadors d'altres països. Aquestes trobades formen part de la missió comercial organitzada per AGEM i Mercabarna.

Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna
Render del futur Biomarket