Mercabarna participa a la conferència de la WUWM

Octubre 2018

Mercabarna va assistir a aquesta trobada de la Unió Mundial de Mercats per debatre sobre la digitalització dels mercats.

Del 10 al 12 d'octubre va tenir lloc la 33ena conferència de l'organització internacional WUWM (Unió Mundial de Mercats), que agrupa més de 800 mercats majoristes i detallistes d'arreu del món. Aquesta trobada, que va tenir lloc a la ciutat índia de Gurugran, va agafar el relleu de la conferència que al mes d'abril va organitzar Mercabarna a Barcelona.

En el cas de la cita al país asiàtic, els participants van debatre sobre els reptes i oportunitats que tenen els mercats majoristes en el context de l'era digital. En aquest sentit, Josep Tejedo, director general de Mercabarna, va participar en una taula rodona on va incidir en les contribucions que ha fet la Unitat Alimentària barcelonina i que l'han convertit en un model de gestió exportable, com ara la col·laboració público-privada, la gestió orientada al client o l'impuls de projectes de responsabilitat social corporativa. Quant al futur, va reflexionar sobre els efectes de la digitalització en la configuració dels Smart Markets o Mercats Intel·ligents.  

La conferència de la WUWM a la Índia
Intervenció del director general de Mercabarna, Josep Tejedo