Barcelona, capital mundial de l'alimentació a l'abril

Febrer 2018

Mercabarna tindrà un especial protagonisme, ja que estarà al capdavant de la Conferència de mercats majoristes de la Unió Mundial de Mercats i participarà a la fira Alimentaria.

El proper mes d'abril el sector de l'alimentació es donarà cita a Barcelona, que serà la seu de dos esdeveniments d'influència internacional.

Del 16 al 18 d'abril Mercabarna organitza la XXXIII Conferència Mundial de Mercats Majoristes (WUWM) que en l'edició d'enguany girarà al voltant del tema "Els mercats del futur: responsables i eficients". Des d'aquest punt de partida, assistents d'arreu del món podran conèixer diverses experiències de gestió de mercats majoristes, on la responsabilitat social corporativa hi juga un paper destacat. Per exemple, es divulgaran projectes per reduir el malbaratament alimentari, la promoció de la vida saludable o l'impuls de la sostenibilitat.

Mercabarna, present a l'Alimentaria

Paral·lelament, tindrà lloc la 41ena edició del Saló Alimentaria, tot un referent per a la indústria alimentària mundial. En aquesta ocasió, la participació de Mercabarna a la fira també recuperarà la temàtica de la conferència per fer difusió de les iniciatives que mostren el seu compromís amb l'entorn social i la seva eficiència en la gestió mediambiental. I ho farà des d'un estand institucional ubicat al Pavelló 2 del recinte Gran Via de Fira de Barcelona (Espai Mediterranean Foods, estand 635).

L'estand de Mercabarna, a la passada Alimentaria
Mercabarna organitza la 33ena conferència de la WUWM