Mercabarna, premiada per impulsar la Dieta Mediterrània entre els ciutadans durant 50 anys

Novembre 2017

L'Associació de Cambres de Comerç de la Mediterrània premia Mercabarna en la 11ena edició de la Medaweek BCN per la seva trajectòria en el foment del consum d'aliments frescos.

L'associació ASCAME, que aglutina les cambres de comerç i indústria de la Mediterrània, va destacar la tasca de Mercabarna en la promoció del consum d'aliments frescos com a element essencial de la dieta mediterrània. I ho va fer en el marc de l'onzena edició de la Medaweek BCN, un punt de trobada per a professionals i experts de l'àrea del mediterrani on reflexionen sobre les tendències econòmiques i la col·laboració de l'eix Europa i nord d'Àfrica.

Aquest guardó és un reconeixement a les iniciatives que ha desenvolupat Mercabarna al llarg dels seus 50 anys d'història per fomentar l'alimentació saludable entre els ciutadans. ASCAME ha tingut en compte les campanyes infantils "5 al dia" i "Creix amb el Peix", que promouen el consum de fruites i hortalisses i de peix i marisc entre els escolars i les seves famílies.

Així mateix, també s'ha valorat el suport a les campanyes de promoció dels productes mediterranis de temporada endegades periòdicament pels gremis majoristes del recinte i a diferents iniciatives adreçades a la ciutadania, com per exemple la Cursa Mercabarna o l'exposició "50 anys d'evolució de l'alimentació a Catalunya".  

Moment de l'entrega del premi