Obertes les inscripcions de la 3a Cursa Mercabarna

Juliol 2017

El diumenge 8 d'octubre Mercabarna es convertirà de nou en l'escenari de la gran festa de l'esport i l'alimentació saludable de Barcelona. Per això, la 3a Cursa Mercabarna repeteix la fórmula d'èxit de les dues primeres edicions amb un circuit de 5 i 10 km que recorrerà els carrers del recinte, el Mercat Central del Peix i alguns pavellons del Mercat Central de Fruites i Hortalisses. A més, també hi haurà activitats per a tota la família i s'organitzarà un gran àpat solidari que posarà fi a la jornada. 

Les empreses del recinte, més protagonistes

Com no podia ser d'una altra manera, la celebració dels 50 anys impregnarà aquesta cita esportiva. Per això, es premiarà amb un guardó especial l'empresa que tingui més empleats inscrits a la cursa i, a més, es faran activitats relacionades amb l'aniversari. A banda d'això, i com ja es va poder fer en la passada edició, els treballadors de les empreses de Mercabarna podran córrer la cursa de 5 km per equips de quatre persones, ja siguin mixtes, masculins o femenins. D'aquesta manera, la Cursa Mercabarna es reafirma com la cita de referència de totes les persones que formen part de la gran família Mercabarna.

Una jornada solidària

La causa solidària de la 3a Cursa Mercabarna serà la Fundació Arrels, una entitat que des de fa 30 anys atén persones sense llar de Barcelona. Els diners que es recaptin de l'àpat solidari i de l'aportació voluntària dels inscrits es destinarà a projectes que proporcionen serveis bàsics com l'alimentació, l'allotjament o l'atenció mèdica. 

Vídeo resum de la 2a Cursa Mercabarna 

La cursa, al seu pas pel Mercat Central de Fruites i Hortalisses
La sortida de la 2a Cursa Mercabarna