Las novetats en productes i formats, a estudi

Abril 2017

La sessió, que tindrà lloc el proper 3 de maig, se centrarà en examinar com les empreses de Mercabarna poden adaptar la seva oferta als requeriments dels compradors. 

Conèixer com és el consumidor i quines són les seves demandes és fonamental per oferir un producte que es diferenciï entre una oferta tan variada. Atesa aquesta realitat, l'Observatori de Tendències de Mercabarna ha encarregat l'estudi "Nous formats, nous productes", que es presentarà el proper 3 de maig.

Durant la sessió, s'examinaran quines són les necessitats de cada grup de consumidors, amb especial èmfasi en aquells que han guanyat presència en la societat. Per exemple, en els darrers anys estan augmentant el nombre de llars unipersonals, una constatació que empeny a les empreses a adaptar el clàssic format familiar a d'altres més petits.

Per no parlar de les noves tendències en alimentació, que han suposat l'eclosió d'una gran varietat de productes. En definitiva, moltes oportunitats de negoci que l'Observatori de Tendències s'encarregarà de posar sobre la taula.


LA JORNADA

  • Data: Dimecres 3 de maig de 2017
  • Hora: A partir de les 9.30h
  • Lloc: Sala d’actes (1a planta del Centre Directiu de Mercabarna)
  • És necessari inscriure’s prèviament omplint el següent formulari 
"Nous formats, nous productes" a la propera jornada