Es compleixen les bones previsions de vendes per Sant Jordi

Després d’un 2014 en el qual les vendes es van mantenir, aquest Sant Jordi s’ha registrat un repunt en la comercialització de roses, segons recullen les dades estadístiques de Mercabarna-flor.

En total, es van vendre quasi un 10% més de roses en relació a l’any anterior. El gruix d’aquestes roses van ser originàries d’Holanda (33%), Colòmbia (31,2%) i d’Equador (28%). Les roses nacionals van representar el 7,6%.

Les previsions i novetats per al Sant Jordi
Aquestes dades s’ajusten força a les previsions de venda que Mercabarna-flor va fer tres dies abans de Sant Jordi.

En el marc d’una roda de premsa, la tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Mercabarna, Sònia Recasens; el president de l’Associació d’Empresaris Majoristes de Mercabarna-flor (AEM), Miquel Batlle; i el president del Gremi de Floristes de Catalunya, Lluís Vilagran, van presentar a la vintena de periodistes assistents les varietats estrella, les tendències en preu, els diferents orígens, entre d’altres dades.

Un any més, Mercabarna-flor també va presentar la seva proposta d’arranjament de roses per Sant Jordi, enguany centrada en flors decorades amb elements tecnològics i colors d’evocació futurista, la TecnoRosa.

Mercabarna-flor va presentar la TecnoRosa, la seva proposta de rosa decorada per aquest Sant Jordi
Mostra de les diferents varietats de roses que es comercialitzen per Sant Jordi