Mercabarna inaugura la temporada alta del sector amb la Festa de la Primavera

El passat 9 d'abril es va celebrar la Festa de la Primavera a Mercabarna-flor, amb l'objectiu d'ajudar els professionals de la flor a treure el màxim partit comercial de la campanya primaveral, mitjançant demostracions d'art floral i la 'Promoció Punt Vermell'.

Durant tot el dia, els majoristes del Mercat van realitzar aquesta promoció comercial, que va permetre als floristes aconseguir vals de descompte per valor del 50% de les compres efectuades el dia 9 d'abril, acció que va tenir molt bona acollida.

Paral·lelament, Rosa Valls va liderar una demostració temàtica centrada a proporcionar idees comercials de cara a l'època primaveral ia les properes jornades destacades del sector floral, com Sant Jordi i el dia de la Mare.

Demostracions de primavera

Per Sant Jordi, la rosa ha de ser original i, com proposa l'alumne de Rosa Valls-formació, Oriol Bargalló, marcar la diferència amb complements que vagin més enllà del típic paper. Per exemple, complements metal·litzats que "barregen el rústic de la rosa i l'espiga, al que ja estem molt acostumats, amb un toc més elegant".

D'entre els treballs de Primavera, destaquen els colors molt vius i càlids i la presència d'elements decoratius com estructures de fusta, cintes, tronquets acolorits, etc.

I d'entre les demostracions per al Dia de la Mare, es van poder veure colors més pàl·lids i l'ús de la planta com a element decoratiu per, com explica Rosa Valls, "evitar la decoració efímera, ja que sempre durarà més que un ram convencional".

Esmorzar popular

Com a fi de festa, a les 11h tots els participants de la jornada van poder gaudir d'una botifarrada popular.

Visita la galeria de fotos de la Festa de la Primavera

Treballs de Sant Jordi realitzats pels alumnes de Rosa Valls-formació
Alumna realitzant el seu treball de Primavera