Únic centre homologat per realitzar cursos de Peixateria

Actualment, Mercabarna compta amb l’acreditació per impartir 7 certificats de professionalitat relacionats amb la manipulació i venda de productes alimentaris.

Mercabarna ha estat el primer centre en homologar-se per impartir el Certificat de Professionalitat de Peixateria i elaboració de productes de la pesca i l’aqüicultura i, actualment, és l’únic a Catalunya. Per fer aquesta formació, compta amb una nova aula on s’imparteixen els continguts pràctics i que està ubicada dins de l’empresa Moray Fish.

Amb aquest ja són 7 els Certificats que pot impartir Mercabarna, entre els quals està el de Sacrifici, preparació de la canal i especejament d’animals, Activitats de venda, Activitats de floristeria, Activitats auxiliars de comerç, Activitats auxiliars de magatzem i Activitats auxiliars de floristeria.

Les empreses de Mercabarna que estiguin interessades poden acollir en pràctiques els alumnes que fan qualsevol d’aquests cursos. Es poden consultar els períodes de pràctiques a l’apartat “Acull alumnes en pràctiques” del web de Mercabarna.