Casimir Llorens, president sortint de l'Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) i Jaume Flores, nou president d'AGEM: “El gran projecte per al 2015 és començar les millores al Mercat”

P- Quina valoració fa de l’any que hem deixat enrere?
R (C.Ll)-
Ha estat un any controvertit. El tonatge s’ha mantingut però els preus han baixat, i això ha provocat marges més ajustats. També hem seguit amb les dificultats en els cobraments. Aquest any també hem signat l’acord per estendre les concessions administratives de les empreses i abordar les obres de remodelació del Mercat, un acord que és el que ha aconseguit més unanimitat entre el sector.

P- Quines són les fites assolides més importants?
R (C.Ll)- A banda de l’acord, destacaria les accions que hem iniciat perquè es reconegui la feina del sector majorista i el seu valor dins de la cadena agroalimentària. També ressaltaria el que s’ha fet per donar a conèixer Mercabarna com un mercat dinàmic i competitiu tant en l’àmbit local com internacional.

P- Què ha quedat pendent?
R (C.Ll)- Tots aquells temes que podem dir que no acaben mai. Els assumptes relacionats amb la mobilitat, les accions de promoció de Mercabarna, ara, les obres de millora del Mercat...

P- Quins són els seus desitjos per al 2015?
R (J.F)-
El gran projecte és començar amb la remodelació del Mercat. És un tema molt important ja que conviuran obres i activitat, i això segurament eclipsarà tots els altres. Però, a banda d’arreglar les infraestructures, també intentarem impulsar la modernització de les empreses en temes d’etiquetatge, de presentacions, de productes, etc. per adequar-nos als temps que corren.

Casimir Llorens, president sortint de l'Associació Gremial d'Empresaris Majoristes de Fruites i Hortalisses de Barcelona i Província (AGEM) i Jaume Flores, nou president d'AGEM