Mercabarna atreu visitants de tot el món

Delegacions institucionals d’Oporto, Nova York i la Xina han visitat la Unitat Alimentària en els últims mesos. El 14 de novembre, diferents alcaldes i tècnics de l’àrea metropolitana d’Oporto es van interessar per diferents aspectes de la gestió del recinte, però posant l’atenció en els temes mediambientals.

El 20 de novembre, va ser el torn del director de l’Agència de Desenvolupament Econòmic de Nova York, que venia per conèixer el desenvolupament de la Zona d’Activitats Complementàries i les sinergies que es creen amb els Mercats, amb l’objectiu d’impulsar un model similar en el mercat majorista de Nova York, el Hunts Point Produce Market, ubicat al Bronx.

Finalment, a finals de novembre, van visitar Mercabarna membres de l’Ajuntament de la província xinesa de Zhejiang amb la finalitat de conèixer el seu model de gestió. Amb el mateix objectiu i procedents també de la Xina, una delegació institucional de la localitat de Putian va estar a la Unitat Alimentària el passat 18 de desembre.

Els representants de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de Nova York durant la visita a Mercabarna.