Es potencien els contactes amb clients d'Alemanya i Algèria

Els estudis de mercat sobre aquests països realitzats pel Clúster “Mercabarna Export”, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona, s’han traduït en l’organització de dues missions comercials que van ser de gran profit per a les empreses participants. La clau, establir una agenda de reunions amb clients amb un perfil molt interessant per a les firmes de Mercabarna.

La primera missió es va fer el 23 de setembre, en la qual, aprofitant la celebració de la fira Seafood a Barcelona, es va convidar 11 empreses importadores de peix i marisc d’Alemanya. Aquestes van mantenir reunions B2B amb 11 firmes de Mercabarna i, a més, van poder conèixer in situ el Mercat Central del Peix. La segona, en canvi, va consistir en un viatge a Algèria, celebrat a finals d’octubre, on 3 empreses de fruites i hortalisses i una de carn de Mercabarna van tenir l’oportunitat de fer entrevistes personalitzades amb una desena de firmes importadores de les ciutats de l’Alger i d’Orà.

Proper objectiu: els Emirats Àrabs
Seguint en aquesta línia, el clúster “Mercabarna Export” i la Cambra de Comerç faran, el proper 6 de novembre, una xerrada oberta a les empreses de tots els sectors d’activitat del recinte que vulguin conèixer les oportunitats de negoci als Emirats Àrabs.