S'entreguen els premis del concurs fotogràfic del calendari Mercat

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de fotografia, organitzat per Mercabarna i AGEM, per il·lustrar el Calendari del Mercat Central de Fruites i Hortalisses de 2015.

En total, s’han presentat al concurs una quarantena de fotografies que, sota el tema ‘El Mercat Central de Fruites i Hortalisses, avui’, reflectien diferents aspectes del dia a dia d’aquest centre majorista.

El jurat, integrat per un representant de Mercabarna i un de l’AGEM, ha seleccionat com a guanyadora la foto de Mª Teresa Guxens, treballadora de l’empresa Frutas Rubio e hijos, que ha estat premiada amb un viatge a Niça. El segon premi ha estat per al treballador de l’empresa Hermanos Fernández López, Rafael Planas, guardonat amb un vol en helicòpter. Mentre que el tercer ha estat per al detallista Carlos Vivas, que tindrà la possibilitat de conduir un Ferrari pel Circuit de Catalunya.

El mateix jurat també ha escollit les 9 fotos restants que, juntament amb les 3 guanyadores, serviran per il·lustrar la propera edició del Calendari del Mercat Central de Fruites i Hortalisses que es publicarà a finals d’aquest any.

Els dos integrants del jurat amb els guanyadors del primer i segon premi respectivament del concurs de fotos del Calendari del Mercat