A la recerca de clients potencials a Algèria i Alemanya

En la línia de seguir potenciant l’activitat internacional de les empreses del recinte, el Clúster Mercabarna Export ha encarregat a la Cambra de Comerç de Barcelona la realització d’uns estudis de mercat sobre la distribució alimentària a Algèria i Alemanya, que van ser assenyalats per les firmes del Clúster com a països d’interès comercial.

Aquests estudis, presentats en dues reunions celebrades al maig i al juny, són una bona eina per aprofundir sobre els canals de subministrament dels productes frescos, el perfil dels clients, els productes, la logística, etc. d’aquests països. Però, sobretot, aquests anàlisis han permès identificar tot un seguit de compradors potencials per a les empreses del sector de fruites i hortalisses i de la carn en el cas de l’estudi d’Algèria, i del sector del peix i del marisc per que fa al d’Alemanya.

Amb aquesta base de dades de clients a la mà, el Clúster Mercabarna Export ja ha definit quins seran els passos a seguir per facilitar el contacte de les firmes del recinte amb aquests potencials compradors.
Al setembre, coincidint amb la celebració del Seafood a Barcelona, s’organitzaran trobades B2B entre empreses del polígon alimentari i compradors alemanys del sector del peix. Mentre que, a l’octubre, es realitzarà un viatge a Algèria perquè les empreses de fruites i hortalisses i de carn de Mercabarna puguin reunir-se amb els alguns dels clients potencials detectats per l’estudi.

Per conèixer aquests estudis i participar en les missions comercials, informeu-vos per formar part del Clúster, al 93 556 35 30 o a cluster(ELIMINAR)@mercabarna.cat.