Mercabarna presenta la Memòria de 2013

Les dades econòmiques, els volums de comercialització dels diferents Mercats, l’Escorxador i la Zona d’Activitats Complementàries, les xifres de reciclatge i el balanç de les accions formatives, les fites assolides al llarg de l’any, els projectes que s’estan impulsant, etc. Aquestes són algunes de les informacions que es poden trobar dins de la Memòria Econòmica i d’Activitats de Mercabarna de 2013, que ha sortit publicada aquest mes de juny.

Precisament, coincidint amb el llançament d’aquesta publicació, el passat 10 de juny es va celebrar un esmorzar amb els mitjans de comunicació, presidit per la tinenta d’alcalde d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Mercabarna, Sònia Recasens, i el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, que va servir per fer un repàs dels principals continguts de la Memòria.

En aquesta trobada amb la premsa, es va fer un balanç dels resultats de Mercabarna durant el 2013 i es van donar a conèixer alguns dels projectes de futur que s’estan treballant, sobre tot centrats en posicionar Mercabarna com a Hub Alimentari del Mediterrani.

Descarrega't la Memòria Econòmica i d'Activitats 2013

La presidenta i el director general de Mercabarna, durant la trobada amb la premsa
Trobada amb els mitjans de comunicació per presentar els resultats de 2013 de Mercabarna