Mercabarna dóna a conèixer els seus projectes de futur en diferents actes professionals

Mercabarna explica el seu model de gestió i funcionament i els seus projectes de futur en dos actes adreçats a diferents col·lectius professionals.

El passat 3 de juny, el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, va impartir la xerrada “Mercabarna, d’un mercat local a Hub alimentari del Mediterrani” a la seu del Col·legi d’Economistes de Catalunya. Organitzada per la comissió d’economia agroalimentària del Col·legi, la conferència va servir per explicar què és Mercabarna, quin és el seu paper dins de la cadena agroalimentària i quins són els principals projectes de futur, sobretot en l’àmbit de l’exportació.

Per altra banda, Tejedo també va participar com a ponent en el XVIII Encuentro de Alimentación y Bebidas, unes jornades professionals organitzades per l’escola de negocis IESE i Deloitte i on s’apleguen directius de diferents companyies alimentàries per reflexionar sobre els grans reptes de futur del sector.
En aquest marc, el director general de Mercabarna va posar l’accent en la integració com a estratègia per ser més competitius, però també en les exportacions com a oportunitat de creixement per a les empreses.

Josep Tejedo, participant a la taula rodona dedicada a la integració
El director general de Mercabarna durant la seva intervenció al XVIII Encuentro de Alimentación y Bebidas