Les principals novetats en el sector de la restauració, a Mercabarna

Mercabarna es va convertir, el passat 21 de maig, en el lloc de referència per conèixer de primera mà nous tipus de restaurants i les darreres novetats en oferta gastronòmica.

Una setantena de persones, entre empresaris majoristes de Mercabarna i professionals del món de la restauració, van assistir a la jornada “Nous conceptes de restauració”, organitzada per l’Associació Clúster Alimentari de Barcelona, amb la col·laboració d’Anta (As. de pequeñas y medianas empresas para el fomento del uso de nuevas tecnologías en la alimentación fuera del hogar).

L’èxit de la primera edició, celebrada l’any passat, ha comportat la realització de la segona edició d’aquesta jornada que, de nou, va servir per presentar les últimes tendències tant en model d’establiments de restauració i com en propostes gastronòmiques i que tenen com a productes principals les fruites, les hortalisses, el peix, el marisc i la carn.

A banda de donar a conèixer les novetats en el sector, la jornada també va ser un bon escenari per saber què demanen aquesta tipologia d’establiments als seus proveïdors de producte fresc i per fer que clients i proveïdors es trobessin i intercanviessin experiències i necessitats.

Taula rodona dedicada a les fruites i hortalisses
Taula rodona dedicada a la carn