Participa en el concurs fotogràfic del Calendari del Mercat Central de Fruites i Hortalisses!

Mercabarna i AGEM han posat en marxa un concurs fotogràfic per escollir les 12 imatges que il·lustraran el proper Calendari del Mercat.

‘El Mercat Central de Fruites i Hortalisses, avui’. Aquest és el tema central d’aquest concurs fotogràfic, que està obert a la participació de tots aquells empresaris majoristes, detallistes o treballadors del Mercat que vulguin plasmar en imatges la seva visió d’aquest centre, ja sigui l’activitat quotidiana, llocs pintorescs, exposició de productes, la gent, etc.

Aconsegueix premis molt atractius
Els participants poden presentar les fotografies fins el proper 15 de juliol. Un jurat integrat per un representant de Mercabarna i un de l’AGEM escollirà les 12 millors imatges, que tindran com a premi aparèixer en el Calendari del Mercat. També, les 3 primeres s’enduran atractius premis com una escapada de cap de setmana o la possibilitat de fer un vol en helicòpter o de conduir un Ferrari pel Circuit de Catalunya.

Si voleu més informació (característiques de les fotografies, com i on han de ser lliurades, premis, etc.) consulteu la pàgina del concurs de fotografia del Calendari del Mercat Central de Fruites i Hortalisses 2015.