Mercabarna promou les seves potencialitats logístiques

Mercabarna i 4 empreses logístiques del recinte han participat conjuntament al Saló Internacional de la Logística, celebrat del 3 al 5 de juny a Barcelona.

La presència de Mercabarna, compartint espai amb les empreses TAE Transports, Grupo Olano, BG Logistics i Logístic Pavelló G, va servir per mostrar als visitants internacionals les grans possibilitats que ofereix la Unitat Alimentària com a centre logístic per a la redistribució de productes frescos cap a la resta del món.

Aquest missatge també va centrar les dues conferències que tant el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, com el director d’Estratègia i Marqueting, Pablo Vilanova, van impartir en dos fòrums de la fira, el 12è Fòrum Mediterrani de la Logística i el Transport i en el SIL Import & Export Agri-food Conference, respectivament. Aquestes xerrades van ser una bona oportunitat per donar a conèixer Mercabarna entre els assistents, així com les potencialitats que tenen les firmes del recinte en l’àmbit de l’exportació.

Mercabarna va compartir espai d'expositor al SIL amb quatre empreses logístiques del recinte
El director general de Mercabarna durant la conferència celebrada en un dels fòrums professionals del SIL