"El Peix de Mercabarna" tornarà al Seafood Barcelona

Mercabarna i el Gremi de Majoristes (GMP) participaran un any més a la fira Seafood que es farà a Barcelona del 22 al 24 de setembre per potenciar el vessant més internacional del sector del peix del recinte.

Amb un estand conjunt situat a l’espai de Prodeca-Catalunya, Mercabarna i el GMP aprofitaran de nou aquesta fira per mostrar la gran fortalesa del clúster especialitzat en peix i marisc que conformen al voltant de les 80 empreses del sector ubicades al recinte, així com per potenciar els seus serveis en exportació.

Aquest espai també servirà de punt d’informació per atendre a potencials compradors i com a punt de trobada per a les empreses de Mercabarna que assisteixin al Seafood.

Una edició decisiva
Barcelona acollirà per tercer any consecutiu aquesta fira que, en aquesta ocasió, es denominarà Seafood Expo Southern Europe. En les dues edicions anteriors, el Seafood ha obtingut molt bones xifres de participació, amb l’assistència de més de 3.000 professionals del peix i del marisc procedents de 75 països diferents.

Els resultats de la propera edició seran determinants per decidir si els organitzadors de la fira, Diversified Exhibitions, continuen apostant per mantenir l’edició barcelonina del Seafood.

Per a més informació sobre la participació al Seafood, podeu trucar al 93 556 35 11 o al 93 336 37 11.

Consulta tota la informació sobre el Seafood Expo Southern Europe

L'estand de Mercabarna i el GMP al Seafood 2013