Mercabarna es bolca amb la Intermón Oxfam Trailwalker

Un equip de Mercabarna participa i supera amb èxit aquesta cursa contra la pobresa, celebrada el 26 i 27 d’abril, i, a més, es converteix en el tercer equip que més donatius recapta. Mercabarna i les empreses del recinte han tornat a mostrar la seva cara més solidària.

La Intermón Oxfam Trailwalker és un repte esportiu però, sobretot, és un repte solidari. I l’equip de Mercabarna format per Francesc Boltà, de l’empresa Llorens Capdevila S.A; Toni Ferrés, de Nufri BCN; Pere Sitjar, de Cultivar; i Josep Garcia, de Mercabarna SA –amb l’assistència tècnica de Joan Cebrián i Miquel Serrate– ha superat, de llarg, els dos.

L’equip de Mercabarna ocupa la tercera posició –de 452 equips– en el rànquing de donacions d’aquest esdeveniment. En total, a Mercabarna s’han recaptat 7.200 euros aportats per diferents empreses de la Unitat Alimentària. A més, moltes també hi han col·laborat posant diners per a l’equipament i la logística de la participació de l’equip a la cursa.

L’equip completa els 100 km de la prova
Ni la forta calor, ni la pluja que van caure durant la nit de dissabte a diumenge, ni el cansament, ni els problemes físics, van impedir que l’equip de Mercabarna també superés el duríssim repte esportiu que suposa aquesta cursa, que transcorre pels 100 km de la Via Verda que separa Olot de Sant Feliu de Guíxols.

Els quatre integrants de l’equip van trigar 20 hores i 19 minuts en fer, a peu, tot el trajecte, que s’havia de completar en un temps màxim de 32 hores. Van arribar a la meta en la posició 83, una classificació molt meritòria tenint en compte que van finalitzar la prova 303 equips.

Des d’aquí volem agrair la col·laboració i el suport a totes aquestes empreses: 

Mercabarna
Torribas, S.A.
Rovira Germés, S.A.
Diego Martínez e Hijos, S.L.
Bollo Internacional
Cultivar, S.A.
Logístic Pavelló G, S.A.
Frutas y verduras Antonio
Torres Hnos y sucesores
Boixadós, S.A.
Central Dica, S.A.
Hnos Fernández López, S.A.
Trans Faneca Piñol, S.L.
Trumfos del Pirineu, S.L.
Embalajes Mauri, S.A.
Oriol Ponti
Coop. Agrícola La Ginesta
Ilerfred
Toyota Material Handling
AGEM
Llorens Capdevila S.A.
Nufri, S.L.U.
Ribera Piqué, S.L.
Capdevila e Hijos
Plaform
Asur Brok, .S.L.
Churry SA.
Milfruit, S.A.
Patatas Bonet, S.A.
Amistats

Més informació sobre els resultats de la Intermón Oxfam Trailwalker 2014

Els integrants de l'equip de Mercabarna a punt per començar la Intermón Oxfam Trailwalker 2014