Troba el talent dins de la teva empresa

A finals de maig, els Serveis de Formació de Mercabarna organitzaran una conferència gratuïta per a totes les empreses de la Unitat Alimentària on es mostrarà a les companyies com cercar i potenciar el talent dels seus treballadors.

El context actual exigeix a les empreses tenir una gran capacitat per adaptar-se a noves situacions i assumir nous reptes. I una de les coses imprescindibles per abordar aquests nous objectius és comptar amb personal preparat i capacitat per fer-ho. Moltes vegades, davant d’aquesta necessitat, les empreses tendeixen a buscar fora de l’organització a aquest perfil de persones, sense ser massa conscients que, “a casa”, hi ha treballadors amb la voluntat i les habilitats per gestionar i liderar aquests nous reptes.

Per aquest motiu, a la conferència que se celebrarà a Mercabarna es donaran a conèixer les eines i els recursos que tenen a l’abast les empreses per poder detectar aquestes persones amb potencial dins de la seva estructura. Per exemple, s’explicarà l’assessment center, una tècnica que pot realitzar qualsevol tipus de firma, des d’una gran companyia a una pime, i que serveix per avaluar persones en funció d’unes competències específiques.

Inscripcions als Serveis de Formació de Mercabarna: telèfon 93 556 34 56 o a través del correu electrònic formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat

Entrevista a Eloísa Olmos, sòcia directora d’IXEM Consultors i ponent de la jornada