Un equip de Mercabarna correrà 100km per una causa solidària

Un equip format per treballadors de diferents empreses de Mercabarna participarà en la 4a edició de la Oxfam Intermón Trailwalker, una cursa solidària que se celebra aquest cap de setmana (26 i 27 d'abril) i que consisteix en recórrer els 100 km que separen Olot de Sant Feliu de Guíxols en menys de 32 hores.

Tot i que parlem d’una cursa, l’objectiu principal dels corredors no serà arribar en primera posició a la línia de meta, sinó recaptar el màxim de fons en favor d’Intermón Oxfam per a la lluita contra la pobresa i la injustícia social en tot el món

De moment, s’han superat els 1.500€ que ha d’aportar cada equip a Intermón Oxfam com a donatiu per a aquesta causa solidària. En total, ara per ara ja s’han aconseguit més de 6.500€ en donatius gràcies a l’aportació de diverses empreses de Mercabarna.

Per col·laborar en aquesta iniciativa, podeu fer un ingrés al compte 0081–0215-20–0001517654, o bé demanar més informació directament als integrants de l’equip a l’e-mail trailwalkermb(ELIMINAR)@gmail.com.

Per a més informació sobre la Oxfam Intermón Trailwalker

Per visitar el blog de l’equip de Mercabarna