La Mercabarna més internacional estarà present a l'Alimentaria

Mercabarna participarà a la fira Alimentaria 2014, que se celebrarà del 31 de març al 3 d’abril a Barcelona, amb l’objectiu de potenciar el seu vessant més internacional.

Per això, aquesta edició, Mercabarna ha apostat per ubicar el seu estand dins del Pavelló Internacional de la fira, des d'on podrà promoure els grans projectes que s’estan impulsant per assolir una major projecció internacional, com són el Hub Alimentari del Mediterrani, el clúster “Mercabarna Export” i el servei de consultoria i assessorament a institucions i mercats d’arreu del món.

Un punt de trobada
A banda de donar a conèixer aquestes iniciatives, l’estand de Mercabarna serà un punt de trobada per a totes aquelles empreses del recinte que assisteixin a l’Alimentaria i vulguin reunir-se amb els seus clients i proveïdors.

Com en d’altres edicions, Mercabarna col·laborarà amb dos esdeveniments que s’organitzen dins de la fira: “Espanya, el país dels 100 formatges” i el Congrés Internacional sobre la Dieta Mediterrània.  

Participació de les firmes de Mercabarna
Una dotzena d’empreses de la Unitat Alimentària també estaran presents a la fira amb un estand propi amb l’objectiu de promoure els seus productes i trobar-se amb clients i proveïdors.

Dades de la fira Alimentaria 2014:
Data: Del 31 de març al 3 d’abril
Lloc: Recinte Gran Via, Barcelona
Ubicació de l’estand de Mercabarna: Pavelló 2, estand B 250. (vegeu el plànol)

Més informació sobre Alimentària 2014

Imatge de la fira Alimentaria 2012