El conseller de Territori i Sostenibilitat, a Mercabarna

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Santi Vila, va visitar el 27 de febrer el Mercat Central del Peix.

De la mà del director general de Mercabarna, Josep Tejedo; del president del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix (GMP), Leandre Serra; i de diversos membres d’aquesta entitat, el conseller va conèixer, per primera vegada, com es desenvolupa l’activitat en aquest Mercat i es va interessar per les necessitats logístiques d’aquest centre majorista.

Vila va venir acompanyat pel director general de Transports i Mobilitat, Pere Padrosa; la responsable de l’Oficina de Protocol, Roser Gatell; i el diputat del Parlament, Antoni Fernández Teixidó.

Visita d’una delegació de l’àrea de Comerç de l’Ajuntament
Convidat pel GMP, també es va interessar per visitar el Mercat Central del Peix el regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona i conseller de Mercabarna, Raimond Blasi. El regidor va estar al Mercat el passat 6 de març, acompanyat pel director de Comerç i Consum, Jordi Bailach; i el gerent de l’Institut Municipal de Mercats, Jordi Torrades.

El conseller Vila va veure la gran varietat de productes pesquers que es comercialitzen al Mercat Central del Peix de Mercabarna
La delegació de la Generalitat acompanyada pel director general de Mercabarna i el president del GMP durant la visita al Mercat