Mercabarna es promociona com a Hub alimentari a Fruit Logistica

El fet de participar a la fira compartint estand amb el Port de Barcelona i la naviliera Grimaldi Lines i sota el lema “Cadena logística integrada”, va permetre oferir la imatge d’una Mercabarna que, a més de comptar amb una gran oferta de producte fresc, disposa d’una potent logística associada per donar servei a importadors i exportadors. D’aquesta manera, es va donar una passa més per impulsar un dels actuals projectes estratègics de Mercabarna, que és el de convertir-se en el Hub Alimentari del Mediterrani.

A la fira, Mercabarna va poder establir contactes amb professionals interessats a proveir-se al polígon alimentari, però també amb diversos operadors logístics. A més, els representants de la direcció de la Unitat Alimentaria van aprofitar per reunir-se amb els responsables dels mercats majoristes de Berlín, Munich i Frankfurt per cercar possibles vies de col·laboració.

Nou empreses de Mercabarna participen a la fira
El gran prestigi internacional de Fruit Logistica i les nombroses oportunitats de negoci que ofereix fa que moltes empreses del sector hortofructícola de Mercabarna hagin apostat per estar a la fira. En aquesta edició, les firmes participants van ser:


• Exforpe (Frutas Escrig)
• Frutas del Campo Import-Export
• Frutas Diego Martínez
• Global Cultivar (Cultivar)
• Grupo Hermanos Fernández López
• Kofsalat Trade (Grup Gavà)
• Granero Catalunya, Naranjas Torres i Tollupol, que van ser-hi presents dins d’estands regionals.

Veure el balanç oficial de la fira Fruit Logistica 2014 (en anglès)

Mercabarna va participar amb el Port de Barcelona i Grimaldi Lines per promoure el projecte de Hub Alimentari del Mediterrani
El conseller d'Agricultura de la Generalitat, Josep María Pelegrí, reunit amb els màxims representants de Mercabarna, el Port de Barcelona i Grimaldi Lines