Els detallistes de fruites i hortalisses analitzen el futur del sector

El Gremi Provincial de Detallistes de Fruites i Hortalisses de Barcelona va organitzar, el 29 de gener, la Trobada 2014, una jornada professional per abordar l’actualitat del sector hortofructícola.

El director d’Explotació de Mercabarna, Josep Garcia, va participar-hi com a ponent en la taula rodona “Fruita, Mercats i Mercabarna”, on va parlar sobre l’actualitat comercial del Mercat Central de Fruites i Hortalisses i els seus principals reptes de futur i, també, va destacar els beneficis que aporta per al consumidor l’estreta vinculació entre el sector detallista i majorista.

Aquesta jornada institucional va comptar amb l’assistència de destacades personalitats vinculades al món del comerç i l’alimentació com el director de Comerç de la Generalitat de Catalunya, Josep MªRecasens; el regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi; el president de la Confederació de Comerç de Catalunya, Pere Llorens; el president del Gremi de Detallistes, Tino Mora; el director general de Mercabarna, Josep Tejedo; entre d’altres.

El director d'Explotació de Mercabarna, durant la presentació a la Trobada del Gremi de Detallistes de Fruites i Hortalisses