Arrenca la renovació de les targetes d'accés

Ja s’ha iniciat el termini per renovar les targetes d’entrada a Mercabarna, un tràmit que, enguany, presenta algunes novetats. El període de renovació finalitzarà el 31 de gener.

La principal novetat és la creació d’un centre únic emissor de targetes que està ubicat a la planta baixa de l’edifici del Centre Directiu de Mercabarna. Això significa que ara els usuaris s’han d’adreçar a aquest centre per realitzar els tràmits de renovació (entregar la documentació, pagar la factura, etc.) i no a les oficines de cada Mercat, tal i com es feia fins ara. Aquest canvi no afecta als usuaris de Mercabarna-flor, que seguiran fent aquest tràmit al seu Mercat.

A banda de centralitzar tot el procés, aquest nou centre també aporta d’altres millores, com un horari d’atenció al públic més ampli i que donarà servei de 5 a 18h.

A més, per facilitar encara més el procés de renovació, s’han incorporat noves formes de pagament de les targetes i, a partir d’ara, a més de pagar en xec o en efectiu també es podrà fer mitjançant domiciliació bancària i targeta.

Més informació sobre la renovació de targetes

El període de renovació de les targetes per poder accedir a Mercabarna finalitzarà el 31 de gener