Es constitueix la comissió d'obres de modernització del Mercat Central del Peix

Mercabarna i el Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix (GMP) han posat en marxa, al novembre, la comissió de seguiment de les obres d’actualització d’aquest centre. Aquesta comissió és l’encarregada de planificar i abordar les 25 actuacions diferents que s’han de fer per adequar aquesta instal·lació a les últimes normatives europees i espanyoles en matèria de seguretat alimentària i medi ambient, així com per millorar els serveis que es presten als usuaris.

Les obres d’actualització, que tindran un cost total de més de 9 milions d’euros, s’iniciaran a principis de 2014 i es faran de forma esglaonada, per tal de compaginar-les amb el funcionament habitual del Mercat.

Aquest projecte de modernització és fruit de l’acord, signat el passat mes de juliol, per l’Ajuntament de Barcelona, Mercabarna, el GMP i els Aplegadors del Mercat, on s’estableix que els empresaris costejaran les obres i, com a compensació, podran estendre fins a 18 anys més les seves concessions administratives, que expiraven el 2020.