Mercabarna estarà present a Fruit Logistica

La fira Fruit Logistica, que se celebra cada any a Berlin, és el punt de trobada més important per als professionals hortofructícoles d’arreu del món. Xifres com els prop de 2.500 expositors i els més de 58.000 visitants de 130 països que van estar a la fira de l’any passat així ho demostren.

Seguint amb l’estratègia de potenciar l’activitat internacional de les firmes del recinte, Mercabarna ha apostat per estar present en l’edició d’enguany d’aquesta fira –que se celebrarà del 5 al 7 de febrer–, amb un estand conjunt amb el Port de Barcelona i Grimaldi Lines, situat al Pavelló 10.2 (estand B-04).

Aquest estand servirà per promocionar Mercabarna entre els professionals com la gran plataforma de distribució d’aliments frescos del sud d’Europa. A més, serà un espai de trobada per a les empreses de Mercabarna que hi assisteixin, tant per a la dotzena de firmes del sector hortofructícola que participaran com a expositors a la fira o per a aquelles que hi seran com a visitants. Així mateix, el clúster “Mercabarna Export” organitzarà en el marc de la fira tot un seguit de reunions comercials B2B entre les companyies del recinte i potencials clients internacionals.

Per a més informació consulteu el web de Fruit Logistica

Imatge de la fira Fruit Logistica de 2013