Comunica els teus projectes de forma eficaç

Tots coneixem casos d’empreses, productes o serveis que, tot i ser de qualitat, no triomfen, i també casos a la inversa, projectes o idees bastant discutibles que han estat un èxit. És ben probable que el que va marcar la diferència entre uns i els altres va ser el com es van comunicar o presentar aquests projectes al públic. I és que la comunicació en el món empresarial és un factor clau i sovint se li presta poca atenció. “Podem tenir el millor producte o servei del món, però si no el sabem explicar de manera efectiva el més probable és que tornem a casa amb les mans buides”, apunta Maite Palat, responsable dels Serveis de Formació de Mercabarna.

Per aquest motiu, el centre de formació de Mercabarna celebrarà, el proper 29 de gener, de 9 a 10h, la sessió “Claus per emocionar el públic”, on es donaran a conèixer algunes pautes per comunicar d’una manera eficaç i fer presentacions comercials amb un toc diferent.

L’encarregat d’impartir aquesta xerrada gratuïta serà l’Albert Riba, fundador de l’empresa Inpreneur, empresa dedicada a l’emprenedoria corporativa. (Llegiu l'entrevista amb l'Albert Riba)

Per assistir a la jornada podeu trucar al telèfon 93 556 34 56 o a través del correu electrònic formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat