Promoció dels productes agroalimentaris catalans a la Xina

Mercabarna ha participat en una missió comercial del sector alimentari a la Xina promoguda per la Generalitat de Catalunya.

El director general de Mercabarna, Josep Tejedo, va formar part de la delegació empresarial i institucional catalana, encapçalada pel conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, que va viatjar a la Xina de l’11 al 17 de novembre per promoure els productes alimentaris catalans.

Tejedo va aprofitar la visita per conèixer de primera mà alguns dels mercats majoristes d’aquest país i establir contactes amb l’associació que aglutina aquests centres a l’engròs (CAWA), amb la idea de col·laborar amb el desenvolupament del model de mercats majoristes. 

Durant el viatge també es va mantenir una reunió amb directius de AQSIQ (l’agència d’homologació de productes per exportar a la Xina), amb l’objectiu de valorar la possibilitat d’exportar productes frescos a aquest país. Un cop feta aquesta valoració, s’establiran els passos següents per seguir treballant en aquesta línia.

Reunió de la delegació catalana amb els membres de l'agència d'homologació per exportar productes a la Xina