Visita del conseller d’Empresa i Ocupació

El conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig, va visitar Mercabarna el passat 6 de setembre per conèixer aquest polígon alimentari, on hi operen més de 700 empreses i hi treballen prop de 6.700 persones.
El conseller, acompanyat pel director general de Comerç, Josep Maria Recasens, va ser rebut per la tinenta d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i presidenta de Mercabarna, Sònia Recasens, i el director general de Mercabarna, Josep Tejedo.
La visita va començar amb un recorregut pel Mercat Central del Peix i pel Centre Interactiu del Peix (CIP), de la mà del president del Gremi de Majoristes del Peix (GMP), Leandre Serra. Seguidament, Puig va fer una visita al Mercat Central de Fruites i Hortalisses, on també va ser-hi present el president del Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM), Casimiro Llorens.
Finalment, l’estada a Mercabarna del conseller va concloure amb una reunió amb l’associació d’empresaris Assocome, encapçalada pel seu president, Joan Llonch, que va servir per intercanviar impressions sobre el funcionament del polígon alimentari.

El conseller i la presidenta de Mercabarna durant la reunió amb la junta d’Assocome
La presidenta de Mercabarna, el conseller i el director general de Mercabarna, davant de la maqueta de la Unitat Alimentària