El Gremi de Majoristes del Peix i l'Agència de Salut Pública de Catalunya, junts per promoure el consum de peix

Fer accions conjuntes per promoure el consum de peix, sobretot entre els infants. Aquest és l’objectiu principal de l’acord de col·laboració que van subscriure el passat 12 de setembre, el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) i l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).

Aquest acord contempla la participació d’algunes de les escoles que estan dins del programa de promoció de l’alimentació saludable, "Salut als barris", que duu a terme l’ASPCAT dins de la campanya educativa “Creix amb el Peix”, que impulsa el GMP amb la col·laboració de Mercabarna. En total, es preveu que, en el que queda d’any, hi participin uns 205 infants procedents d’aquest programa. 
 
També, en el marc de l’acord, el GMP ha col·laborat en l’elaboració d’un catàleg, creat per l’ASPCAT, on es donen consells pel que fa a la compra, la conservació i la forma de cuinar diferents peixos i mariscs.

El president del GMP, Leandre Serra, i el secretari de Salut Pública, Antoni Mateu, un cop signat l'acord de col·laboració entre les dues entitats