Nou servei al web de Mercabarna per compartir cotxe

Des de fa uns dies, el web de Mercabarna incorpora un nou servei que facilita a qualsevol usuari trobar companys per compartir vehicle en els trajectes que tinguin com a destí o origen Mercabarna.
Per posar en marxa aquesta nova utilitat, que s’ha engegat gràcies al suggeriment d’un treballador de l’empresa Mercabarna, es compta amb la col·laboració de www.blablacar.com, una xarxa social implantada en diversos països europeus, i especialitzada en posar en contacte usuaris que volen compartir vehicle.

Un servei molt fàcil d’usar
Per aprofitar aquest servei gratuït, només heu d’accedir a la pàgina principal del web de Mercabarna, on està ubicat el banner de blablacar.com, i introduir el punt de partida i la destinació del trajecte. A partir d’aquí, podreu oferir places del vostre vehicle, o bé buscar places lliures com a passatger. I si no trobeu el que busqueu a la primera, tindreu la possibilitat de crear una alerta per aconseguir companys de viatge.
A més de ser una utilitat molt pràctica per als més de 6.500 treballadors de les empreses de Mercabarna, la posada en marxa d’aquest nou servei propicia l’estalvi energètic i la reducció en les emissions de gasos contaminants, i permetrà reduir el nombre de vehicles estacionats, per la qual cosa s’alliberaran espais d’aparcament.

La xarxa social blablacar.com està especialitzada en posar en contacte persones que volen compartir cotxe