Mercabarna-flor dóna la benvinguda a la primavera

Prop de 400 floristes van participar a la Festa de la Primavera organitzada per Mercabarna-flor i l’Associació d’Empresaris Majoristes (AEM), el passat 8 d’abril. Aquesta jornada professional va servir per mostrar als assistents noves idees i propostes de treballs florals per treure el màxim rendiment comercial a la campanya de la primavera. Una època farcida d’esdeveniments importants per al sector com és la Diada de Sant Jordi, la temporada de casaments, el dia de la Mare, etc.
El plat fort de la jornada van ser les dues demostracions d'art floral, dedicades al Dia de la Mare i a Sant Jordi. Els demostradors Jukka Heinonen, Aroa Calvo, Sergi González i Eduard Maynegra (aquests dos últims, tercer classificat i campió de la Copa d'Espanya d'Art Floral celebrada al febrer a Saragossa, respectivament) van presentar les tendències més novedoses i creatives quant a treballs florals per aquestes dates clau.

Èxit dels concursos de rams de núvia i roses de Sant Jordi
Gràcies a la bona acollida d’anteriors edicions, es va celebrar el ja tradicional Concurs de rams de núvia i, com a novetat, es va organitzar un concurs de roses de Sant Jordi. La convocatòria entre els floristes va ser tot un èxit ja que es van presentar un total de 50 treballs, que van demostrar l’alt nivell de creativitat que hi ha entre els professionals. El premi al Millor Ram de Núvia va ser per a la florista Marta García, que va elaborar una elegant composició de petites flors i branques de Rhipsalis. En el cas de la Millor Rosa de Sant Jordi, el guardó va ser per a la florista Carme Riera, que va presentar una rosa muntada sobre un suport de fusta.

Aquí podeu veure la galeria de fotografies de la Festa de la Primavera.

Les demostracions del Dia de la Mare i Sant Jordi van aplegar uns 400 floristes a Mercabarna-flor
Els treballs guanyadors dels concursos de Sant Jordi i de Rams de núvia