El director general de Comerç i diversos representants del sector del comerç a Catalunya visiten el CIP

El director general de Comerç, J. M. Recasens, i el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, M. A. Fraile, van visitar el Centre Interactiu del Peix (CIP) i el Mercat Central del Peix el passat 15 de març, de la mà dels responsables del Gremi de Majoristes del Peix (GMP) i de la direcció de Mercabarna.
Els acompanyaven una delegació on hi havien representants de PIMEC, del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, l’Associació Catalana de Municipis, l’Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya, la Fundació Barcelona Comerç, l’Associació Nacional de Centrals Compra i Serveis, el Consell de Cambres i la Fundació Comerç Ciutadà.
Tots ells integren el jurat dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris i han estat els encarregats de premiar el Gremi de Majoristes del Peix (GMP) amb el guardó a la “Millor iniciativa col·lectiva sectorial” pel Centre Interactiu del Peix i per la campanya infantil “Creix amb el Peix”. Aquest guardó s’entregarà el 8 d’abril de mans del president de la Generalitat.

Els representants de Comerç i de les diferents associacions i entitats del món del comerç a l'entrada del Centre Interactiu del Peix (CIP)