Mercabarna, referent internacional

Una delegació de l’Agència d’Alimentació d’Estats Units (FDA), entitat que vetlla per la seguretat dels productes alimentaris, veterinaris, medicaments, etc., va visitar Mercabarna el 6 de març. Acompanyats per representants de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, pels responsables a Mercabarna de l’Agència de Salut Pública de Barcelona i per la direcció de la Unitat Alimentària, els visitants van veure les diverses actuacions i els controls sanitaris que es duen a terme als Mercats Centrals i a diferents empreses del recinte.
Així mateix, durant el mes de març, Mercabarna també ha rebut la visita de representants de l’Associació Comercial de Majoristes del Mercat de Frankfurt i d’una vintena d’empresaris de la Federació de Cooperatives Agrícoles de Hokuren (Japó), tots ells interessats a conèixer el funcionament comercial del Mercat Central de Fruites i Hortalisses.

El director general de Mercabarna i el responsable del Mercat Central del Peix amb els representants de l'Agència d'Alimentació d'Estats Units